Termékek
   


KOVITOX®sportbalzsam
Sportsérülések, ütődések okozta duzzadt, véraláfutásos bőrre

Sportolás közben, vagy egyéb okokból keletkező sérülések, ütődések következtében kialakuló véraláfutások, vérömlenyek, duzzanatok és esztétikailag zavaró elszíneződések feletti bőrfelület ápolására. A krémben lévő hatóanyagok fokozzák a bőrben a mikrokeringést, elősegítik, gyorsítják a duzzanatok, véraláfutások felszívódását, a véraláfutások és duzzanatok feletti bőr regenerációját, az esztétikus bőrfelület kialakulását.

A sportsérülések vagy háztartási balesetek (elcsúszás, létráról leesés stb.) bekövetkeztekor keletkező duzzanatok komoly fájdalmat okozva feszítik az izmokat és az ínszalagokat. Nagyon fontos, hogy ezek a duzzanatok gyorsan felszívódjanak, mert minél rövidebb ideig feszítik az izmokat és az ínszalagokat, annál gyorsabb sérült testrész regenerációja.

A KOVITOX® sportbalzsam két olyan speciális hatóanyagot –orvosi pióca (Hirudo Medicinalis) illetve árnika (Arnica montana) kivonatot tartalmaz, amelyeket a népgyógyászatban illetve a tradicionális medicinában már nagyón régóta használnak traumás sérülések, ütődések, rándulások okozta duzzanatok, véraláfutások ápolására.

Az orvosi pióca (Hirudo Medicinalis) kivonat hatékonyan gyorsítja a duzzanatok és az esztétikailag is zavaró, fájdalmas véraláfutások felszívódását. A kivonatban lévő többi hatóanyag elősegíti a sérült testrészben a mikrokeringés fenntartását, valamint a sérülés feletti bőrfelszín regenerációját.

A balzsam másik hatóanyaga a házipatikák kedvelt gyógynövényéből az árnikából (Arnica montana) készült kivonat, amelyet eredményesen használnak zúzódásos sérülések tüneteinek enyhítésére.


Ajánlott fogyasztói ár: 1.720, - Ft

Használati útmutató

* Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

   A pióca felépítése


   Hirdetés (x)

   Egészség tippek

Egészség tippek

Egészséges receptek

Állatok a gyógyászatban