Termékek
   


MEDHIRUD® krém
Véraláfutások, duzzanatok, rándulások kezelője.

Alkalmazása:

A MEDHIRUD®krémet naponta 2-5 alkalommal a kezelendő testrészre (gyulladt visszér, ütődés vagy rándulás következtében keletkezett duzzanat, vérömleny stb.) kenje kb. 1 mm vastagságban, és óvatosan simítsa a bőrbe. Súlyosabb esetekben a krémet pakolásként alkalmazza. Ebben az esetben a MEDHIRUD®krémet vastagabban - kb. 2mm- kenje a kezelendő területre, fedje le vékony, tiszta vászonkendővel, majd műanyag fóliával és a fóliát mintegy dunsztkötésként fedje le fáslival, gézzel vagy újabb vászonkendővel. A pakolást célszerű minimum 30 percig a kezelendő testrészen hagyni. Visszérbetegség esetén a lábat a krémmel történő kezelés megkezdése után 20-30 percre polcolja fel (ha napközben nincs erre lehetőség az esti kezelésnél feltétlenül tegye meg).

A kezelést vérömlenyek és duzzanatok esetén azok felszívódásáig, visszérbetegségek esetén a panaszok megszűnéséig folytassa.

Szembe és nyálkahártyára nem szabad kerülnie a krémnek. Használat után a kezet meleg vízben, szappannal alaposan meg kell mosni.

Gyermekeknek 12 éves kor alatt nem ajánlott.

Ellenjavallat:
Ne alkalmazza a készítményt, ha allergiás valamelyik összetevőjére, sérült bőrfelületen (pl. égés, nyílt seb, hámsérülés stb.).

Hatóanyag:

Standardizált orvosi pióca( Hirudi medicinalis) kivonat, árnika kivonat

Tárolása:
Legfeljebb 25 C°-on. Sugárzó hőtől (pl.: napfény) óvjuk!

Gyermekektől alaposan elzárva tárolandó!

A teljes betegtájékoztatót innen letöltheti!

 
 Vissza a termékhez!

* Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.
A kockázatokról és a mellékhatásokról kérjük olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

   A pióca felépítése


   Hirdetés (x)

   Egészség tippek

Egészség tippek

Egészséges receptek

Állatok a gyógyászatban